Cursus verkooptechniek  Resultit

Haal als professional of als team meer rendement uit uw verkoopgesprekken! Kies zelf op welke verschillende onderwerpen u wordt getraind. Krijg daardoor de training die precies bij u past. De duur van de training is afhankelijk van het aantal onderwerpen waarop wordt getraind. Waar wij intensief op trainingen, kunt u terugvinden op het ‘verkooptraining programma overzicht’. Gemiddeld duren de trainingen zo’n 4 uur. Scherp ook uw verkoop- en communicatieve vaardigheden aan met de verkooptechnieken cursus die volledig aan uw wensen en behoefte zijn aangepast.

Waarom een cursus verkooptechniek voor professionals?

Het programma van de cursus verkooptechniek wordt in samenspraak met u opgesteld. Deze is dus altijd afgestemd op u en/of uw collega’s/medewerkers. Het inzetten van een cursus verkooptechniek kan met verschillenden doelen worden gedaan:

  • Nieuwe relaties aantrekken én ze blijvend aan u binden;
  • Zicht krijgen in het aankoopproces van klanten;
  • Zicht krijgen op uw eigen kernkwaliteiten en hoe u overkomt op anderen;
  • Resultaatgericht verkopen, door hét verschil te maken op onderdelen die er écht toe doen;
  • Bestaande relaties vasthouden en de loyaliteit versterken.

Vraag meer informatie aan!

Wilt u ook meer weten over de cursus verkooptechniek die wij aanbieden? Vraag dan meer informatie aan door een email te sturen naar info@resultit.nl. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 56 64 13.Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur.

Contact direct

Resultit
Sales Training Nederland

Engelenburgerlaan 14
6971 BW Brummen (Gld)


T: 0575 56 64 13
info@resultit.nl 

 
Copyright Resultit Sales Training & Coaching | Website door: IZI Services webdesign | Sitemap