Cursussen verkoop door Resultit

Haal als professional of als team meer rendement uit uw verkoopgesprekken door bij Resultit een training te volgen! Kies zelf op welke verschillende onderwerpen u wordt getraind. U krijgt daardoor de training die precies bij u  past. Waar wij intensief op trainen, kunt u terugvinden op het ‘verkooptraining programma overzicht’. De duur van de training is afhankelijk van het aantal onderwerpen waarop wordt getraind. Gemiddeld duren de trainingen zo’n 4 uur. Scherp ook uw verkoop- en communicatieve vaardigheden aan door cursussen in verkoop van Resultit te volgen.

Waarom cursussen verkoop voor professionals?

In samenspraak met u wordt het programma van de cursussen opgesteld. Deze is dus altijd afgestemd op u en/of uw collega’s/medewerkers. Het inzetten van een cursus verkooptechniek kan om verschillenden doelen worden gedaan:

  • Zicht krijgen op uw eigen kernkwaliteiten en hoe u overkomt op anderen;
  • Resultaatgericht verkopen, door hét verschil te maken op onderdelen die er écht toe doen;
  • Nieuwe relaties aantrekken én ze blijvend aan u te binden;
  • Zicht krijgen op het aankoopproces van klanten;
  • Bestaande relaties vasthouden en de loyaliteit versterken.

Vraag meer informatie aan!

U wenst meer te weten over de cursussen verkoop die wij aanbieden? Vraag dan meer informatie aan door een email te sturen naar info@resultit.nl.
U kunt te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 56 64 13. Makkelijk bereikbaar vanaf 09:00 tot 18:30 uur.

Contact direct

Resultit
Sales Training Nederland

Engelenburgerlaan 14
6971 BW Brummen (Gld)


T: 0575 56 64 13
info@resultit.nl 

 
Copyright Resultit Sales Training & Coaching | Website door: IZI Services webdesign | Sitemap