Resultit  "De Resultaat Garantie !"

Als resultaten niet worden gehaald, ontvangt u geen factuur. Honderden bedrijven en instellingen hebben deelgenomen aan de trainingen en met aantoonbaar beter resultaat. De Resultaat Garantie geeft u de zekerheid dat de training(en) u de gewenste resultaten opleveren.

Resultit is daarin heel helder en open. Zoals u dat mag verwachten. Regionaal, landelijk, Europees dan wel mondiaal opererende bedrijven nemen deel aan de SpeedTrainingen en meerdaagse trainingen. Uit de diensten sector, de maak industrie en non-profit organisaties. Allemaal met de intentie: na de training moet het anders / beter!

Een paar voorbeelden:

  • meer leads uit uw beursdeelname en vervolgens meer nieuwe klanten / beursspeedtraining
  • meer opdrachten uit offertes; dus meer omzet en minder teleurstelling / offertetraining
  • meer nieuwe klanten werven en bestaande relaties  "dikker" maken / salestraining
  • klantgericht denken én handelen, waardoor klanten en prospects voor u kiezen en niet voor die ander / salestraining
  • missie en visie bepalen waardoor u uw doel realiseert en onduidelijkheid in beleid voorkomt / Mijn bedrijf wordt een succes !
     

Wanneer ontvangt u geen factuur voor de training
U ontvangt geen factuur als de doelstelling niet is gerealiseerd. Voorafgaande aan de training wordt de doelstelling vast gesteld. Wat is de reden voor de training en wanneer heeft de training bijgedragen om het voorop gestelde doel te realiseren. Is de doelstelling niet waargemaakt, dan geen factuur voor de training.

Waarom de " De Resultaat Garantie" .
U verwacht resultaat. Daar staan trainingsinvesteringen tegenover. U heeft verwachtingen en verantwoordelijken. Besteed ik / wij ons geld wel goed. Zekerheid dat u uw middelen juist besteed is belangrijk. Dat was zo, en is zeker vandaag de dag in belang toegenomen. Vandaar de " De Resultaat Garantie" .

Wat zijn de voorwaarden, zeg: "de kleine lettertjes"
De Resultaat Garantie kent geen kleine lettertjes. Zijn de van te voren overeengekomen verwachtingen, doelstellingen niet gerealiseerd: Geen factuur!

Enjoy Your Results!

Is niet voor niets de pay-off van Resultit

Welkom dus en vraag informatie aan of maak direct een afspraak. Succes, goede resultaten en meer voldoening uit uw werk en dat van de medewerkers komt niet vanzelf. Maar u heeft er wel invloed op. Trainen, net als topsporters en artiesten levert resultaat en voldoening en waardering op. Voor u en de medewerkers geldt het zelfde.  "Het doet ertoe wat je doet". Het doel is bekent en de vaardigheden om dat te bereiken heb je je eigen gemaakt.

Welkom bij Resultit.
 

A.C.N. ( Ton ) Visser
Dir. Training en coaching

 

 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 

 

 

Contact direct

Resultit
Sales Training Nederland

Engelenburgerlaan 14
6971 BW Brummen (Gld)


T: 0575 56 64 13
info@resultit.nl 

 
Copyright Resultit Sales Training & Coaching | Website door: IZI Services webdesign | Sitemap