Uw website communiceert en informeert

Zonder dat u er zelf direct bij betrokken bent communiceert en informeert u klanten en prospects met uw website. Wat u vermeldt op uw site heeft direct en indirect invloed op  de beeldvorming bij de lezer en op uw resultaat.

In de training: Effectief communiceren leert en oefent u hoe u uw communicatie uitingen klant- en resultaatgericht weergeeft. Uw website is onderdeel van de training, naast uw brochures, reklame uitingen en offertes. Communiceren aan de telefoon en via de mail zijn welliswaar gemeengoed maar wel het communicatie middel wat u het meest frequent gebruikt. Aanscherpen van uw vaardigheden in het resultaatgericht inzetten van deze communicatiemiddelen is dan ook terecht onderdeel van de training.

Hoe vinden prospects / potentiële klanten uw website?

Uw website heeft u niet alleen voor bestaande klanten maar ook om nieuwe klanten blijvend aan u te binden. Toekomstige relaties zoeken op Google. Onderzoek wijst uit dat ruim 80% van de gebruikers van zoekmachines als Google, hun keuze laten bepalen door wat zij aantreffen op de eerste pagina.

Zaak dus om met uw firma op die eerste pagina te staan. In de training effectief communiceren leert u hoe u uw website hoger op de zoekresultaten kunt krijgen. Verkopen via internet, of aanvragen ontvangen via de mail naar aanleiding van bezoek op uw site is vandaag de dag cruciaal voor renderend ondernemen. Een toppositie bij de zoekmachines vraagt tijd, geduld en een bewuste keuze in uw communicatie strategie. Maakt u die keuze dan heeft u ook daadwerkelijk invloed op de resultaten.

Uw website wordt gevonden, leer en oefen hoe u dat realiseert

In de workshop van 2.5 uur leert en oefent u hoe uw website een toppositie krijgt bij Google. U investeert voor deze workshop 285,= euro inclusief Resultit werkboek.

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW en kilometervergoeding van 0.38 per kilometer. Deze training wordt ook gegeven op het Resultit kantoor.

Contact

SALESTRAINING NEDERLAND

   0575 56 64 13

   06 30 69 79 38
          Direct Ton Visser

info@salestrainingnederland

 
Feedback

Erg nuttig, veel praktische tips.
En veel oefenen waardoor je
de stof direct leert toe te passen. Prima SpeedTraining

Müller Fresh Food Logistics Holten


Ik vond het een bijzonder 
leerzame middag.Toch weer wat van geleerd. 
Goede uiteenzetting van je Ton.
De Kweker Amsterdam

Wie namen deel aan de trainingen? Kijk hier>>

                                                                              Feedback van relaties SalesTraining Nederland

 
Copyright Sales Training Nederland | Website door: IZI Services webdesign | Sitemap