Ervaringen reviews deelnemers Sales Training Nederland


Na afloop van de training wordt gevraagd hoe de deelnemers de training hebben ervaren. 
Deelnemers waarderen de trainingen met een                                    

Feedback van relaties SalesTraining Nederland

        Wie zijn de deelnemers aan de trainingen>>>

 

Heel leerzaam, duidelijke uitleg, goede voorbereiding met aansprekende voorbeelden. Alle punten van a tot z in goed tempo doorlopen en geoefend. Vooral het gesprek zelf starten met de juiste vragen die er echt toe doen. Dank je wel.

VDL

Veldhoven

De i -team beurstraining voor de Zweedse Partner verliep wederom in lekker hoog tempo. Prima zoals Ton met de Zweedse collega's het 4 P beursprincipe doorneemt. En met korte praktijk oefeningen.Super. 

i-team Eindhoven

Eindhoven

Ton is een gedreven, enthousiaste trainer die ons wederom extra heeft gemotiveerd en kennis en vaardigheden heeft aangeleerd voor de komende beurs in Jaarbeurs Utrecht. Veel interactie en praktijk situaties die als lastig worden ervaren neemt Ton door zodat we er straks niet door worden verrast.Ton, wederom bedankt. 

facility trade group Apeldoorn

Apeldoorn

Prima beurstraining van Ton in de aanloop naar de komende trouwbeurzen. Scherp gezet, extra gemotiveerd en hoe we bezoekers aan gaan spreken straks is helemaal duidelijk nu. Veel praktijkvoorbeelden en oefeningen waardoor we er helemaal klaar voor zijn. 
Goudsmederij Bommel juwelier Veldhoven
Veldhoven 

Particulieren in grote getalen op de juiste manier benaderen.
Daar heb ik nu de juiste tools voor gekregen. En ook hoe je een gesprek kan leiden en voeren zonder al te veel uit te wijden. Zeer geslaagde training.
Wandelnet Amersfoort
Amersfoort

Wij zijn nu echt klaar voor de komende beurs.
Lekker tempo, met veel oefeningen en aandacht voor vragen.

TEBI Montfoort

Montfoort

Horecava we zijn er klaar voor. Prima training met veel interactie, aansprekende voorbeelden en oefeningen. Echt een aanrader. Ton bedankt. 

 Vandemoortele Zeewolde

Zeewolde

Boot Holland in Leeuwarden is de beurs voor ons. Ton nam ons mee in wat bezoekers willen en hoe je daar professioneel op in moet spelen voor het gewenste resultaat.Veel geleerd en geoefend. Top. 

Klipper Wilhelmina Harlingen
Klipper Wilhelmina Harlingen

Brau Núrnberg is voor ons een uitstekende beurs geweest.Ton Visser van beurstraining Nederland heeft daar zeker aan bijgedragen.

Faber Vlaggen Amsterdam
Amsterdam

Prima Fresh Up Beurstraining. Weer even scherp zetten om niet in de routine te vervallen. Doelstellingen helder en er nu voor gaan volgende week. 
Flowserve Etten Leur
Etten Leur

Toekomstige ouders aanspreken op de beurs Baby's en Zo gaat me nu prima af. Heb de nodige handvatten gekregen en het werkt echt. In een hoog tempo kwam tijdens de training veel voorbij. Heel praktisch. 
KinderOpvangKerkrade KOK
Kerkrade

Wat willen wij bereiken op de beurs en waar is die bezoeker naar op zoek. En hoe breng je die twee samen. Super, wat een tips en oefeningen. Gaat nu zeker lukken. 
Uneto VNI Zoetermeer

Zoetermeer

Prettig, gestructureerd en informatie goed afgestemd op onze behoefte. Wat deze beurstraining gaat opleveren is een professionele sfeer op de beurs waarbij het beursteam op eenduidige manier werkt. Prima training. Aanrader. 
Carel Lurvink Enschede

Enschede

Paris Air show is voor ons bovenverwachting verlopen. De beurstraining en de support vanTon Visser heeft ons zeer geholpen. 

 Buhl Zeewolde

Zeewolde

Prima training. Met de ogen leren kijken van de bezoeker. Wat ziet deze bezoeker en hoe spreek je bezoekers professioneel aan in het gangpad. Top. 

Militex IJmuiden

Ijmuiden

Tempo van de 4 uur durende beurstraining was prima. Veel praktijkvoorbeelden en oefeningen die zeker toepasbaar zijn. Nuttige tips en zeker zeer leerzaam op Wind Europe in Hamburg.

Mecal Enschede
Enschede

Grotendeels is het voor mij een opfrissing. Veel zaken zijn voor mij niet nieuw maar wel goed om een keer herhaald te hebben. Je voorkomt hierdoor dat je op de routine gaat. Daar is deze beurs te belangrijk voor.

Lagotronics Venlo

Venlo

Overtuigd van belang van actieve benadering. Erop af dus. Weet nu hoe.
Valkuil van te veel willen vertellen is duidelijk nu. En weet hoeik het gesprek kort moet houden maar wel professioneel. 
ROC Midden Nederland
Nieuwegein

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
 Sales Training Nederland | Engelenburgerlaan 14  |  6971 BW Brummen |  0575 56 64 13                     info@salestrainingnederland.nl 


 
Contact

SALESTRAINING NEDERLAND

   0575 56 64 13 
 

info@salestrainingnederland

 

Salestraining Nederland

Copyright Sales Training Nederland | Website door: IZI Services webdesign | Sitemap