Acquisitietraining | Werven van nieuwe klanten


Waarom een acquisitietraining?

Het gedrag van klanten heeft veel invloed op bedrijven. U leest het bijna dagelijks in de kranten of verneemt het via de andere media. De klant van vandaag lijkt wel grillig. Maar is dat ook zo. Wat wil de klant van vandaag en morgen? En hoe speelt u daar nou op een persoonlijke, professionele manier op in? Kennis, kunde, de juiste commerciële vaardigheden en passie. Klantgericht denken & doen. Maar dat gaat niet zomaar. Wij helpen u daar graag bij en snel met onze ‘speed’ acquisitietraining.  In de 4 uur durende training leert en oefent u op praktische wijze hoe u nieuwe relaties aantrekt.

Doel van de acquisitietraining

Tijdens deze ‘speed’ cursus acquisitie zijn er verschillende aspecten waar aan wordt gewerkt. Zo krijgt u zicht op uw eigen commerciële kernkwaliteiten. Vervolgens leert u hoe u deze maximaal inzet bij het werven van nieuwe klanten. Daarnaast leert en oefent u wat de verschillende vormen zijn van klantenwerving. Ook het kort en bondig presenteren van uw organisatie komt in deze acquisitie training aan bod. Belangrijk is om te weten wat de prospect ‘mist’ als hij/zij niet voor u /jullie kiest. Andere zaken die bij de speed training acquisitie aan bod komen zijn:

Een resultaatgerichte acquisitiebrief schrijven

Telefonische acquisitievaardigheden verbeteren

Tips en valkuilen bij het bellen naar bestaande relatie en prospects

Professioneel reageren bij een aanvraag of afspraak.

Kortom: Op welke wijze rolt u de rode loper voor u zelf uit, nog voor dat u binnen bent? Volg een speed training acquisitie en kom daarachter. Samen gaan we ervoor dat u goede resultaten, voldoening en waardering behaald.

  Brochure aanvragen  

Tarieven AcquisitieTrainingen


SpeedTrainingen zijn intensief, maatwerk en afgestemd op uw situatie en wensen

Aantal deelnemers

Duur van de training  

Tarief voor de training 

 1 - 2 deelnemers

 4 uur durende training

 380,-  voor twee personen

 3 - 4 deelnemers

 4 uur durende training

 585,-  voor vier personen

 5 - 8 deelnemers

 4.5 uur durende training

 885,-  voor 5 tot 8 personen

SpeedTrainingen worden gegeven bij u op het bedrijf, op een locatie naar keuze of bij Sales Training Nederland in Brummen (Gld).Tarieven zijn inclusief Sales Training Nederland Werkboek en exclusief btw en kilometerreistijd vergoeding 0.38. Deelnemers ontvangen na afloop van de training desgewenst een trainingscertificaat.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
 Sales Training Nederland | Engelenburgerlaan 14  |  6971 BW Brummen |  0575 56 64 13                     info@salestrainingnederland.nl 

Contact

SALESTRAINING NEDERLAND

   0575 56 64 13

   06 30 69 79 38
          Direct Ton Visser

info@salestrainingnederland

 
Copyright Sales Training Nederland | Website door: IZI Services webdesign | Sitemap